H-8360 Keszthely, Kossuth L. u. 25.
Tel: 06-83/312-031, 06-83/ 314-287, -36-30-9566-313 , 00 36 30 9 578-322
Tel / Fax: 06-83/314-288

 

Amira Boutique Hotel Wellness & Spa **** Hévíz
Szabadidő

Családi programok

Rendelje meg elõre 10% kedvezmény

EGÉSZNAPOS KIRÁNDULÁSOK

Budapest
A Duna ékköve; egész napos kirándulás Európa egyik legszebb fõvárosában. A városnézés során meglátogatjuk a város legjelentõsebb látványosságait (Gellérthegy, Mátyás templom, Halászbástya, Hõsök tere, stb.…).
A tradicionális magyar ebéd után vendégeinknek lehetõsége nyílik szabadidejüket a város legismertebb bevásárlóutcájában a Váci utcán eltölteni.
Budapest nappal és éjjel
Egész napos városnézés, sétahahózás és impressziók a kivilágított városról. A délelõtti indulást kellemes ebéd követi, majd a város nevezetességeinek (a történelmi belváros, várnegyed, stb.…) megtekintése után dunai sétahajózással folytatjuk utunkat. Szabadidejüket vendégeink a sétálóutcában tölthetik el, a kellemes vacsorát követõen pedig a Citadelláról a kivilágított városra vetett pillantásunkkal búcsúzunk Budapesttõl.
Budapest - Margitsziget
A délelõtti városnézés során megismerkedünk Budapest nevezetességeivel (Gellérthegy, Citadella, Mátyás templom, Halászbástya, stb.…), majd az ízletes ebédet követõen sétahajónk kiköt a csodálatos Margitszigeten. Szigeti sétánk után a történelmi belvárosban teszünk egy kis körutat.
Budapest- Parlament
Városnézõ túránk keretében megismerkedünk Budapest látványosságaival, majd sétát teszünk a város egyik védjegyévé vált Parlamentben, ahol a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket is õrzik. Az ebédet követõen utunk tovább vezet a csodálatos Dunakanyarba, Szentendrére, ahol megtekinthetjük muködés közben az ottani gyémántmanufaktúrát.
Puszta- A Magyar Alföld
Kirándulásunk során megismerhetik a valódi magyar pusztát. A program fénypontjai: lovaskocsikázás, lovasbemutató, látogatás egy régi tanyán borkóstolóval. Tipikus, tájjelleguû ebéd és tüzes borok garantálják az egész napos kikapcsolódást
Pécs
Egész napos kirándulás a mediterrán atmoszférájú városba. Megérkezésünk után megcsodáljuk a város számos nevezetességét, a török idõk emlékét, a Zsolnay porcelángyár egyedülálló gyûjteményét. Az ebéd után vásárlási lehetõség nyílik a város ismert bolhapiacán.
Balaton körút
Ismerje meg Ön is közép-Európa legnagyobb tavának rejtett szépségét egész napos kirándulásunk keretében. Utunk során érintjük tavunk minden jelentõs látnivalóját. A csodálatos panoráma, a víz csillogása, az ízletes ebéd és borkóstoló garantálják a tökéletes kikapcsolódást.
Bécs
A mûvészetek és a fény városa. Egész napos városnézõ kirándulás, mely során megismerkedünk a történelmi belvárossal (Hofburg, Stephansdom, stb.…), majd lehetõség nyílik a Kärtnerstrasse-n a bevásárlásra. További utunk során megcsodáljuk a Habsburgok egykori nyári rezidenciáját, a schönbrunn-i kastélyt.
Zágráb
Horvátország sokarcú fõvárosa. Egész napos városnézõ kirándulásunk alatt megismerkedünk a város fõbb nevezetességeivel (székesegyház, Szent Márk tér, stb.…). A szabad program után tovább indulunk Varasdra, ahol újabb benyomásokat szerezhetünk a sokszínû országról.
Forma-1
Egész napos kirándulás a Magyar Nagydíjra. Tudja milyen érzés, amikor több ezer lóerõ elszabadul? A motorok felbõgnek és a világ legjobb autóversenyzoi megküzdenek egymással. Ha mindezt Ön is át kívánja élni, bízza ránk és mi megszervezzük, akár egyénileg, akár busszal szeretne utazni. Jegyelõvétel a Keszthely Tourist irodákban.
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁSOK
Cigánylakodalom
A temperamentumos este során bemutatkozik a híres cigányfolklór. Különleges ételekkel, remek borokkal és egy tipikus cigányesküvõ összes kellékével (zene, tánc) kápráztatjuk el kedves vendégeinket.
Parasztlakodalom
Õseink tradíciója teljes fényében egy varázslatos esti program során. Valódi magyar parasztlakodalom, ahogy egykoron. Népviseletbe öltözött táncosok, ünnepi vacsora, cigányzene, romantikus hangulat kísérik el vendégeinket a késõ esti órákig
Szigliget
Nagybetûs vendéglátás, színvonalas mûsorral az Eszterházy grófok egykori borpincéjében. Vendégeinket pálinkával fogadják, majd borkóstoló következik, amihez hozzátartoznak a magyaros hidegtálak, sonkával, kolbásszal, sajttal, szalonnával, hagymával, paprikával és paradicsommal. Az est fénypontja a színvonalas folklórprogram és cigányzene.
Herend-Tihany-Balatonfüred
Látogatás a világhíres porcelánmanufaktúrában és múzeumban Herenden, vásárlási lehetoséggel egybekötve, majd vendégül látjuk Önöket a manufaktúrához tartozó kávéházban, ezután továbbutazunk Balatonfüredre és megtekintjük a tihanyi félszigetet a bencés apátsággal; félnapos kirándulás.
Keszthely városnézés
A Balaton fõvárosának megtekintése során lehetõség nyílik a barokk Festetics kastély meglátogatására, majd rövid sétát teszünk a város sétálóutcáján, ezután pedig vendégül látjuk Önöket a Marcipán múzeum épületében lévõ kávézóba, végül pedig a Balaton partján veszünk búcsút a várostól.
Kis Balaton és Zalakaros
Magyarország legszebb tájvédelmi területe a Kis-Balaton Önt is elkápráztatja egyedülálló madár- és vízivilágával. Ezután lehetõség nyílik hazánk egyetlen bivalyrezervátumának meglátogatására, majd kikapcsolódásként Ön is élvezheti a zalakarosi termálfürdõ lágyan simogató vizét.
Lovagjátékok Sümegen
Vissza a múltba! Mintha csak egy mesébe csöppentünk volna, középkori vár, lovasok, lovagi bajvívás, profi eloadók; mindehhez pedig korhu ünnepi vacsora. Egy este erejéig megelevenedik a lovagok rég letünt kora.

 

info@keszthelytourist.hu